Ciao Italia főzőtanfolyam
Ciao Italia - olasz főzőest
Az ezerarcú olasz gasztronómiából kiragadtunk egy csipetet, hogy aztán együtt készítsük el a mennyei fogásokat. Tudni akarod mi történik akkor, ha ezeket az ételeket fogyasztod? Bizony megnyalod mind a tíz ujjad! Utazásaink során felfedeztük, hogy a helyiek által tálalt ételek nem csak fűszerezésükben gazdagok, hanem telis-tele vannak a kultúrából és hagyományokból eredő szeretettel és büszkeséggel. Imádjuk a friss és színes alapanyagokat, az olasz életérzést és a hozzá tartozó muzsikát. Gyere, készítsd el te is ezt a fantasztikus négy fogásos menüsort és élvezd a falatok minden morzsáját.
Itália legjava a főzőkurzuson
Merülj el főzőestünk keretében te is a gasztronómia adta széles választékban. Kiválasztottuk az olaszok híres előételét, a toszkán eredetű finom panzanellát, amely egy igazán könnyed ám de laktató fogás. Előételnek pont megfelelő, mert ide süss: a következő antipasti a mi étlapunkon egy dögös töltött cannelloni, ami a tészták legjava zöld fűszerekkel és paradicsommal megspékelve. Jöhet egy igazi tradícionális főétel? Íme a saltimbocca, ami lefordítva annyit tesz: ugorj a számba. A friss zsályalevéllel készült fehérboros mártásban megúsztatott húsnak senki nem tud majd ellenállni. Nem beszélve az olasz sonka különlegességről. Ne aggódjatok, a hölgyekre gondolva "di pollo" készítjük ezt az ételt, azaz csirke húsból. Az édes finomságok kedvelőiről sem feledkezünk meg, desszertünk egy igazán frissítő gyümölcsös panna cotta. Élvezd a tészták, húsok, főszeres töltelékek és mennyei sajtok ízét velünk együtt a főzőkurzuson. Oktatónk segítségével autentikus itáliai ízekre és kiváló hangulatra lelsz nálunk. Jelentkezz minél hamarabb!
A Te Ciao Italia menüd a kurzuson:
- Panzanella olívabogyóval
- Ricottával töltött Cannelloni, parmezános besamellel
- Saltimbocca di pollo con prosciutto
- Panna Cotta bazsalikomos gyümölcs öntettel
100% Elégedettség
Ennek a kurzusnak az eddigi résztvevői 100%-ban elégedetten távoztak tőlünk, így mi is 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy receptjeink beválnak, mesés desszerteket készítesz majd és elégedetten távozol tőlünk. Amennyiben ez mégsem így lenne, a következő kurzus díját mi álljuk!
Mit tartalmaz a részvételi díj?
- a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
- korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztást
- az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert
- szakmai titkokat és házi praktikákat
- és persze egy jó nagy adag jókedvet
- AJÁNDÉK:
- korlátlan ásványvíz és Bonita limonádé italfogyasztás és cookta sapka
- a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal
- amennyiben szeretnél családtagjaid előtt büszkélkedni és otthon elfogyasztani finomságaidat, kérünk, hozz magaddal dobozt
- kezdő vagy? Semmi probléma, hiszen ez együtt töltött idő alatt ellátunk a szükséges elméleti alaptudással, melyet rögtön gyakorlatban is bevethetsz!
Az olasz est főzőest programja
A Program időtartama : max. 4 óra
(az alábbi időintervallumokat csak a program menetének szemléltetése céljából szerepeltetjük, kérünk, a programnaptár időpontjait vedd figyelembe!)
Érkezés
18:00
Elméleti alapok, mely során elmélyülhetsz a témakör rejtelmeiben
18:00
Tippek a legjobb beszerzőhelyekről
(alapanyagok és speciális eszközök)
18:15
Indulhat a főzés
18:30
Díszítés és az elkészült finomságok fogyasztása / csomagolása
21:00
INFORMÁCIÓ
Létszám: 4-12 fő
Helyszín: H-1066 Budapest, Lovag utca 10.
Részvételi díj:
1 fő: 24 000 Ft
2 fő: 42 000 Ft
3 fő: 63 000 Ft
4 fő: 84 000 Ft